pixel

Свържете се с нас

0889 77 88 88

Изпратете ни съобщение!

Вашите данни:

Съобщение:

Съобщението Ви беше изпратено успешно. Close this notice.


Здравна застраховка

Запитване за здравна застраховка

Застраховано лице

Ниво на защита лева

Вашето запитване е изпратено успешно. Close this notice.


Застраховка за цялото семейство

Вашето запитване е изпратено успешно. Close this notice.


Автомобилна застраховка

Запитване за автомобилна застраховка

Данни за контакт:

Вашата кола:

Вашето запитване е изпратено успешно. Close this notice.


Застраховка на имущество

Запитване за имуществена застраховка

Данни за контакт:

Вашето запитване е изпратено успешно. Close this notice.


Застраховка за пътуване

Запитване за туристическа застраховка

Данни за контакт:

Пътуване

Вашето запитване е изпратено успешно. Close this notice.


Застраховка на бизнеса

Запитване за бизнес застраховка

Вашето запитване е изпратено успешно. Close this notice.


Застраховка транспорт

Запитване за транспортна застраховка

Данни за контакт:

Вашето запитване е изпратено успешно. Close this notice.

Лизинг

Вече имате на разположение и консултант за всякакви лизингови и кредитни консултации.

Ако е дошло време да си купите нов автомобил, или пък да смените стария, ако искате собствен дом, или ремонт на стария, може да ни се обадите, за да намерим за вас точния кредитен или лизингов продукт.

Ще обиколим всяка банка или лизинг вместо вас, за да ви помогнем да изберете най-добрите условия.

Бърз лизинг

Ако искате да получите избрания от вас автомобил в рамките на един ден и не можете или не искате да покажете на финансовата институция вашите доходи, то ние имаме вариант за вас с така наречения „Бърз лизинг“. Не е нужно да имате трудов договор, не е страшно, ако сте закъснявали с плащанията си по други заеми. Това е вариант, при който ще получите до 80% от стойността на автомобила срещу лизинг. “Бърз лизинг” е добро решение и за тези от вас, чийто избор се е спрял на автомобил с цена от 2 000 до 20 000 лева и годината на превозното средство няма значение.

Финансов лизинг

ЗА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА
Ако си търсите лизинг, по който основен лизингополучател ще бъде юридическо лице и сте сигурен, че искате да станете собственик на автомобила си в края на срока на лизинговия договор, то финансовия лизинг е точно за вас. С него ще знаете предварително какви ще бъдат разходите ви за вноски и такси. Можете да ползвате данъчен кредит в случаите, които българското законодателство позволява – ще получите фактура за цялата стойност на автомобила в началото, а ще я плащате във вноските, през целия договорен срок.
В случай, че сте физическо лице ви препоръчваме вариант на договор с остатъчна стойност, която обичайно съответства на очакваната пазарна стойност в края на срока на лизинговия договор - това ще оптимизира разходите ви – голямата остатъчна стойност прави месечните вноски по малки. Остатъчната стойност ви дава допълнителна свобода да решите дали ще придобиете собствеността в края, или пък ще прехвърлите това право на друг.

Оперативен лизинг

Оперативният лизинг е специфична форма на кредитиране, която ви позволява ползването на автомобил за определен период от време и няма опция за придобиването му. Фирмите могат да осчетоводяват всички разходи, съпътстващи ползването на превозното средство. Разноските свързани с обслужването и поддръжката на автомобила, монтирането на алармени и защитни системи, данък МПС, смяна на сезонни гуми и други съпътстващи разноски за срока на лизинговия договор не са включени в месечните вноски (освен ако не е уговорено друго в договора). Тези разходи се заплащат допълнително и са за сметка на Лизингополучателя при тяхното възникване. Поддръжката и пазарната стойност на автомобила в края на срока са грижа на лизинговата компания.

Разбираме от документи, ситен шрифт и условия, с които банковите и лизинговите институции изобилстват, за това ни се обадете, за да ви ги „преведем“ на човешки език.

Лизинг

Съобщението беше изпратено успешно. Close this notice.

Информация

Сигма Консулт ЕООД

София, жк. Манастирски Ливади,
ул. „Тодор Джебаров“ бл. 33 А, партер

За контакт

office@sigmaconsult.eu

0889 77 88 88

02 4653 129
0884 460 807