Таня Велкова от „Сигма Консулт“: С „АвтоИконом“ правим живота на хората по-лесен » Сигма Консулт – Застраховане

Застраховки гражданска отговорност, автокаско, домашно имущество, пожар, кражба, злополука, помощ при пътуване, живот и пенсии, търговски обекти 0884 460 807

 

Таня Велкова от „Сигма Консулт“: С „АвтоИконом“ правим живота на хората по-лесен

Здравей Таня, как така „Сигма конслулт“ и „АвтоИконом“ са заедно?

При мен всичко е случайност, голяма късметлийка съм! Гледам си в Интернет и чета статия, на някой от ежедневниците ни беше. Виждам снимка, как трима ухилени младежи, вече мога да ги нарека по имена – Емо, Тошко и Стоян, държат в ръцете си награда от конкурс „Големите малки“ организиран от „24 часа“. И така аз разбрах за АвтоИконом, първо се запознах с Емо и от пръв поглед усетих, че сме си от една порода.

Какво ти хареса в „АвтоИконом“?

Правят живота на хората по-лесен с нещо – това ми беше мечта и като разбрах, че е не е само моя, се зарадвах много. Екипът на АвтоИконом, който е прекрасен и е само от мъже, и момичетата от Сигма си станахме тандем. Всеки ден виждаме, че нашите клиенти имат все повече нужди и изисквания, а с АвтоИконом става лесно.

Екипът, винаги съм залагала на него. Работим здраво, с работа и постоянство винаги има успех. Това е което ми харесва!!!

Какво получават повече клиентите на Сигма с приложението на АвтоИконом?

Клиентите на Сигма ще могат да ползват напълно безплатно мобилното приложение, като там могат да си виждат съществуващите им застраховки, кога са им вноските или кога им изтичат. Много елегантно ще им се напомня, кога им изтича книжката, прегледът на колата и най-новото е винетката. С едно натискане на копчето ще си заведат щетата или могат да ползват допълнителните ни услуги.

Какви са допълнителните ви услуги?

Грижим се за автомобила им, ще минем колата на технически преглед, ще им сменим гумите, ще ги съхраняваме на хотел, ще им сменим маслото или отремонтитаме автомобила. Искаме да спестим тези ангажименти на хората, досадните неща за които се губи ценно време.

Как се приема приложението от клиентите?

Ооо, супер, много се радват! Бях скоро на една среща в Уника, правим съвместен продукт „Злополука“ за клиентите на приложението и дамата беше толкова впечатлена, та чак попита: „А мога ли да звънна, ако може и детето да ми вземете от детската градина?“

А какво ново се случва със застраховките?

Оооооо, аз вече съм там в стихията си! На първо място, правя всичко възможно клиентите на Сигма да са информирани за продуктите, които са си закупили или ще закупят, какво им покриват застраховките или какво не им покриват. В партньорство сме вече с най-добрите адвокатски кантори и знам, че клиентите са ни защитени. Сега работя с няколко застрахователни компании с които правим уникални продукти за мобилното приложение. Скоро ще има „Каско“, „Имущество“ и „Злополука“. И пак с едно натискане на бутона – всеки клиент ще има застраховка!

Сигма Консулт - всички видове застраховки

Всички видове застраховки

Застраховки гражданска отговорност, автокаско, домашно имущество, пожар, кражба, злополука, помощ при пътуване, живот и пенсии, търговски обекти

Избери застраховка: