Малко повече за новия ни телфон 0700 90 018 и защо сме щастливи, че го има! » Сигма Консулт – Застраховане

Застраховки гражданска отговорност, автокаско, домашно имущество, пожар, кражба, злополука, помощ при пътуване, живот и пенсии, търговски обекти 0884 460 807

 

Малко повече за новия ни телфон 0700 90 018 и защо сме щастливи, че го има!

Отдавна имахме желание да разкрием телефонна линия с резултатно ориентирани, оптимизирани функции и дадем възможност на клиентите ни да управляват максимално улесенено застраховките си, конктактувайки с точния човек по всеки конкретен въпрос.

 

От няколко дни номерът  0700 90 018  е налице и на него можете да изберете между четири целеви опции за връзка с нас в работното ни време (пон-пет: 9:00 ч.-17:00 ч.) – справки и плащане на вноски по застраховки, завеждане на щети, информация за оферти и застрахователни продукти, и връзка с офиса ни.

 

0700 90 018 ви свързва директно със специалист, готов да отговори на всеки специфичен въпрос и да придвижи всеки казус максимално бързо с фокус върху резултата и в интереса на бъдещите и настоящите клиенти на „Сигма консулт”.

 

Не се колебайте да ни се обаждате с всякакви въпроси –  очакваме ви!

 

Сигма Консулт - всички видове застраховки

Всички видове застраховки

Застраховки гражданска отговорност, автокаско, домашно имущество, пожар, кражба, злополука, помощ при пътуване, живот и пенсии, търговски обекти

Избери застраховка: