Безплатно hands-free при регистрация на нова кола » Сигма Консулт – Застраховане

Застраховки гражданска отговорност, автокаско, домашно имущество, пожар, кражба, злополука, помощ при пътуване, живот и пенсии, търговски обекти 0884 460 807

 

Безплатно hands-free при регистрация на нова кола

5 000 водачи, които регистрират автомобилите си в Пътна полиция, ще получат безплатно hands-free устройство. Целта на инициативата е да се повиши информираността и да се обърне внимание на шофьорите, че разсейването по време на път е изключително опасно.

 
Миналата година има 245 загинали при произшествия с един автомобил, т.е самокатастрофирали. В по-голямата си част поради разсейване. Говоренето по телефон и навигирането в Интернет по време на шофиране са две от причините за тези жертви. Въпреки намаляващата тенденция, тази година броят на пострадалите по този начин остава много висок!

 

Освен безплатно hands-free, при регистрация на автомобили в пунктовете на Пътна полиция вече има възможност плащанията на таксите да се извършват през ПОС-терминали.

по материал от http://poligraff.net

Сигма Консулт - всички видове застраховки

Всички видове застраховки

Застраховки гражданска отговорност, автокаско, домашно имущество, пожар, кражба, злополука, помощ при пътуване, живот и пенсии, търговски обекти

Избери застраховка: